Bastustugor/Badtunnor

Bastustugor och badtunnor i flera unika modeller. Tillverkade i rejäla konstruktioner för att erbjuda bästa upplevelsen med  uppvärmning av vedeldad kamin eller el. Flera bastustugor och badtunnor kan också anpassas för att passa på våra bryggbåtar. Här nedan kan du se några exempel på dessa.

Vår egentillverkade bastustuga

Pris 39.900 SEK – Byggd av dubbelspontat virke för bästa hållbarhet och isoleringsförmåga. 8mm glasdörr för stort ljusinsläpp. Vedeldad kamin med isolerad skorsten hela vägen. Rillat trallgolv, samt lavar för minst 6 vuxna. Kan kompletteras med extra dörr om man vill kunna gå rakt igenom.

nya-bastun-2x2mdsc_0025

Och vår egendesignade Badtunna – Pris 24.000 SEK:
En badtunna med rektangulär utvändig form, men med en rund badtunna med skålade säten för bästa sittkomfort. Bra att kunna sitta o svalka sig,  eller ställa ifrån sig dryck och annat tilltugg på kanten. Vedeldad kamin med kaminskydd av gran. Alltid rostfri skorsten!

dsc_0308

Övriga produkter:

Relax

Pris fr. 47.000 SEK Bastustuga med extravagant planlösning med separat varm bastudel och ett svalkande relaxutrymme med lyxig skiljedörr i mörktonat glas. Plats för upp till 5 personer.

Bastustuga-relax-01

Marin

Pris fr. 42.500 SEK

Praktiskt bastustuga med plats för upp till 5 personer, kort uppvärmningstid och eleganta runda fönster för generösa utsiktsvyer och ljusinsläpp.

Bastustuga-marin-02

Stubben

Pris fr. 39.000 SEK

Den klassiska bastustubben – bastustuga med elegant rund utformning, antingen stående eller liggande. Bastustugan har plats för upp till 6 personer.

Bstustuga-stubben-01

Bastuflotte

Ett exempel på hur en bastuflotte kan se ut om en Modell ”Marin” är monterad. Priset i lite modifierat utförande hamnar på 80.000 SEK.

DSC_0423DSC_0421_1