Bastustugor/Badtunnor

Bastustugor och badtunnor i flera unika modeller. Tillverkade i rejäla konstruktioner för att erbjuda bästa upplevelsen med  uppvärmning av vedeldad kamin eller el. Flera bastustugor och badtunnor kan också anpassas för att passa på våra bryggbåtar. Här nedan kan du se några exempel på dessa.

dsc_0308

Övriga produkter:

Relax

Pris fr. 55.000 SEK Bastustuga med extravagant planlösning med separat varm bastudel och ett svalkande relaxutrymme med lyxig skiljedörr i mörktonat glas. Plats för upp till 5 personer. Anpassad för bastuflottebotten kostar denna modell med extra glasdörr och genomgångsmöjlighet 60.000:-

Bastustuga-relax-01

Marin

Pris fr. 52.000 SEK

Praktiskt bastustuga med plats för upp till 5 personer, kort uppvärmningstid och eleganta runda fönster för generösa utsiktsvyer och ljusinsläpp.

Bastustuga-marin-02

Stubben

Pris fr. 52.000 SEK

Den klassiska bastustubben – bastustuga med elegant rund utformning, antingen stående eller liggande. Bastustugan har plats för upp till 6 personer.

Bstustuga-stubben-01

Bastuflotte

Ett exempel på hur en bastuflotte kan se ut om en Modell ”Marin” är monterad. Priset i lite modifierat utförande hamnar på 90.000 SEK.

DSC_0423DSC_0421_1